Saturday, March 30, 2013

baju kelabu, manik pink

Assalammualaikum

akhirnya siap juga baju adek si peja ni. Sorry lah lambat siapkan, lagipun dia nak pakai pada 7 April kann heheheh. Semoga adik peja berpuas hati, disebabkan permintaan tuan punya baju yang nak warna pink so kolin letakkan manik pink terang sebab kelabu tu macam dah suram sikit hehe. Bukan KUSAM hahah..SURAM yee

Inspirasi buat design ni memang ada yang kolin cedok dari gambar-gambar yang ada di google. Terima kasih untuk semua tokey manik yang selalu berkongsi idea dan inspirasi. Tak lah tiru bulat-bulat sebab susah jugak nak tiru kreativiti orang. Cuma ambil sebagai guideline untuk design baru tambahan pada album manik kolin.






semoga berpuas hati yee...



p/s: susah bercakap dengan orang yang tak mengenang budi. Zaman susah aku ler yang ko selalu cari. Dah senang aku lak ko buat musuh. Ingat balasan Allah sekarang 'cash' kat dunia nih...

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you