Wednesday, April 15, 2015

Terima kasih Fair & Lovely

assalammualaikum

Kolin ini tidak lah rajin sangat masuk contest di Facebook dan Instagram. Dulu-dulu memang rajin masuk contest. Tapi kali ini kolin masuk contest dan menang! yeay..syukur Alhamdulillah rezeki Allah luas kan.

Tunggu aje lah apa yang bakal kolin menangi, sebab pihak Fair & Lovely dah reply inbox Facebook kolin dan katanya hadiah akan mula dihantar pada 30 April 2015. Tak sabar nak dapat barangan dari Fair & Lovely sebab kolin memang penguna Fair & Lovely pun selama ini. Pencuci muka dia sangat sesuai dengan kolin. Nama saya di baris kedua, nama no. 4..nampakkkk ok bai.
 


Terima kasih Fair & Lovely. Jangan lupa like page mereka di Facebook dan Instagram untuk mendapatkan sampel percuma dan masuk contest yang sama ok.



khidmat masyarakat ini dibawakan oleh alialisakreatif.blogspot.com untuk Fair & Lovely

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you