Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

SYAWAL 2022

 Syawal 2022 :)

Sememangnya Hari Raya tahun ini yang terlalu istimewa buat kolin sekeluarga. Dah 2 tahun beraya di KL,sebab keluarga kolin kat sini aje. Tapi kali ini giliran suami lah, jom kita ke utara tanahair.

              belakang tu view gunung jerai tau

Kali ini memang merasa betul kesesakan jalanraya, nak masuk toilet beratur, surau pun sendat dan memang boleh dikatakan raya sakan betul. 

KOLIN BERAYA DI YAN, KEDAH

Disebabkan hampir 3 ke 4 tahun tidak beraya di rumah pusaka sebelah suami, tahun 2022 kami semua bercadang menyambut raya di Kampung Pauh, Yan Kedah. 

Memang pilihan yang tepat pada kolin. Anak-anak seronok dapat main bunga api, maklumlah kawasan lapang kan. 

Hari raya pun diumumkan secara mengejut. Nasib baik dapat beli ayam dan daging buat juadah raya. Secara sederhana semua hidangan tersedia di pagi raya. Sederhana tapi gembira. 

Lama tak berkumpul adik beradik, anak sedara semua beramai-ramai. Masa ini lah tengok masing-masing bentang toto dan bantal ambil tempat tidur keluarga masing-masing. 

Yang pasti memang bersempit-sempit tapi itu lah manisnya.

Bersempena ini kolin dengan rendah hati, mewakili keluarga kecil kolin memohon maaf kepada semua yang pernah kolin sakiti. Kalau ada kolin 'laser', terlepas kata atau terkasar bahasa. KOLIN DENGAN RENDAH HATI MEMOHON SERIBU KEMAAFAN. 

Semoga korang pembaca blog sudi maafkan kolin dan keluarga kolin. Dan di kesempatan ini juga, kolin dah maafkan semua dan halalkan semua. Kira kita 0 - 0 okay. 

Selamat hari raya korang...

Maaf zahir batin....

Semoga berjumpa lagi Ramadan 2023..jaga diri semua. Masih mood beraya kan, pandu kereta elok-elok tau.

Inilah dia...kelam kabut raya.....Syawal 2022

1 comment:

  1. Selamat Hari Raya Kolin sekeluarga.. maaf zahir batin. Seronok kan Raya tahun nie..

    ReplyDelete

loving me..loving you