Tuesday, November 19, 2013

Sleep over at Milah's Place

assalammualaikum

pada sabtu lepas kolin melepak rumah si milah
heheh..milah masak lemak cili padi daging
dan goreng sayur bayam.
Kolin macam biasa ayam goreng!! sebab anak-anak sangat suka makan 
terima kasih milah for hosting us!!


memang kerja kami asyik makan saja
sebab hujan di luar, kesian budak-budak menuntut nak main taman depan rumah milah. 
imran sangat-sangat teruja tengok taman yang selapang itu
maklumlah rumah kolin flat kan..so taman yang hado hado sahaja..

lepak dan melepak ..cik huda dan cik anis pun datang
nak celebrate birthday cik anis
kami mulakan dengan kepsi (KFC) yang disponsor oleh cik huda
memang kolin dah pesan awal-awal jangan beli banyak sebab
rumah milah makanan dah banyak hahaha..makan aje kami seharian

tepat pukul 12 malam..lampu dipadam
kek red velvet keluar..yeay..alisa maisara yang melompat kesukaan 
buat pengetahuan uoolss..alisa sangat suka celebrating birthday..dia yang melebih lebih..
ok tak percaya sila lihat gambar di bawah


over kan...lisa yang potong kek!!


hrmm ni birthday lisa ke anis nihhhh


the two best friend...hope it last till jannah
by the way..happy birthday anis!!

 
amoi perasan


red velvet kek yang sedap!
terima kasih cik huda...kami makan besar tu hahahha...

Kami berborak rupa apa sehingga dekat jam 3.00 pagi ..bayangkan lah
duduk berempat..mabuk coke!!!
duduk dan borak dan borak dan borak..never ending story
i hope anis have a superb birthday celebration ye ...

pagi tu bangun..makan nasi goreng..
bersiap balik sebab acara kenduri menanti...

kolin balik terus tido hahahha...
balas dendam malam tadi stay late!!

anyway i have so much fun with you girls..
sayang sufia tak dapat join
next time sufia..make sure you join ok..

xoxo

i love my true friend till jannah..Insya Allah

4 comments:

  1. Superb birthday celebration follow by superb superb birthday present seperti yg dia impikan... =(

    ReplyDelete
  2. sesekali lepak ngn kengkawan, borak tk hengat dunia punye la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak ingat dunia zura..
      kawan kawan yg best hihi

      Delete

loving me..loving you