Friday, October 19, 2012

bracess oh bracess

ok..tengok gigi ku itu..nampak tak jaraknyer dan jonggang kann..ok ni masa mula setahun pakai braces

masa ni gigi aku dah mula rata dan semua space macam dah tertutup...

semasa ini gigi aku tambah ok dan elok sangat-sangat...masa ni lah tak sabar nak jadi maya karin sangat okay. Sangat teruja nak bukak braces tau!!

dan sekarang..kolin dan totally removed the bracess..jeng jeng jeng






ok hanya perhatikan pompuan cantek tudung kuning tu..fokus kat jelitawan tudung biru ok ....so kolin dah transformers jadi maya karin tau hahahah..lawa tak gigi kolin sekarang. Dan perubahan kulit tu terima kasih banyak-banyak pada Chahaya Beauty Aura yang menjadikan kulit kolin semakin baik dan ok sangat. Dan lagi lah sekarang kolin dah amalkan makan vitamin C 1000mg dari CBA. Dikatakan satu pil vit C tu umpama suntikan vit C sehari-hari tau. Waa retiss sangat aku kan..takpe melawa untuk confidence diri dan suami. Lagipun yang penting kita nampak kemas dan suci bak zaitun hihihihih..So itulah cerita tentang bracess kut...Pada mulanya niat hanya nak membetulkan gigi yang jonggang 12mm..now ...alhamdulillah my look getting better..

Syukur!!!












2 comments:

loving me..loving you