Wednesday, January 18, 2012

oh nuffnang~

Assalammualaikum

Selama ini mamy pernah dengar http://www.nuffnang.com.my nih..but then confuse gak
bile baca kat blog blog yang lelain semua memang bole buat income ngan bloging rupanya..
wah a good thing about blogging lah kan
daripada kita bercerita dan bercerita dan berkongsi rahsia ngan pembaca...
disamping itu bole menambah pendapatan..

well mamy dari bulan julai 2011 dah mula berblog ini..
asalnya adalah untuk meluahkan perasaan, berkongsi perasaan dan hobi 
dengan orang lain..mungkin orang lain yang mamy tak kenal
berkongsi cerita keluarga dan percutian yang kami ada..kami bahagia ..hehehe

but then..nak try ler jugak kan..
kalu bole tambah pendapatan..sangat sangat nak ler..mcm 
www.redmummy.com  ker...macam www.ohbulan.com ker..haaa
gitu..glamer sangat orang orang ini..suke tengok mereka berjaya
ngan hasil kreatif mereka berblog. Tahniah!!!!

anyway mamy berblog walking jumpa satu blog yang ajar
cara membuat duit dengan nuffnang..haaa...kat sini http://www.2dayblogger.com
not bad lah~ belajar lah sikit sikit

but then masih confuse jugak..
anyway mamy akan bagitau lah kalu dah berjaya 1st earning heheheh
buat setakat ni masih kosong ler huhuhihuiniuinikkkkk sedih laaa

doakan yer...semoga mamy dapat lah faedah dari iklan iklan nuffnang nih..
Insya Allah...

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you