Monday, December 5, 2011

my coach wristlet

Assalammualaikum

selalu mamy dengar orang pakai n beli bec COACH
tak pernah mamy miliki nyer tau..umo dah nak masuk 30an nih..
hrmm apa lagi..cek ler online..tanya tanya orang kut kut mana yang ok
dan buat makluman mamy memang suka "wrislet" itu lah wallet mamy

mamy takde wallet mcm orang lain..susun susun kad dan duit
mamy jenis semua bubuh dalam sebuah beg kecik..itu laa beg dompet mamy..
so my target is to buy new small beg..or else "wrislet" lah kan...

so masa browse tuh...jumpa laa website nih www.momsbargain.com haa apa lagi
terus klik ler..kebetulan dia ada pulak buat clearance beg coach..
mamy ada nak try kan..tengok sama ada asli atau tidak..so browse ler
apa saja Q & A yang ada tuh..

bile rasa puas hati mamy pun terus order hehehe..
mengabiskan duit yang ado 
adoi..hahahha 

ternyata..tak menghampakan..order today..esok sampai..ko mampu..
tak pun 2 hari lepas tu sampai yang ready stock ler kann


inilah beg duit baru mamy..cantek tak
simple aje dan color dia pun ala ala gitu..tak mahal pun murah aje..heheheh
rasanyer happy sangat bile dibekalkan dengan paper bag, resit dan tag harga nyer
so memang original..puas hati

mamy pun tunjuk kat kawan kawan lain yang pernah beli original
mereka kata memang sah ini original..sangat tidak menghampakan ler..
suka hati mamy..gembira heheheh

apa pun janji mamy dah ada satu tajuk yang ini
alhamdulillah penat penat cari duit keje..mampu gak beli satu
untuk reward diri sendiri.

nak beli..?? moh kita tengok web nyer yaaa
happy shopping beb....

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you