Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

BUFET MAKAN MALAM ANTARABANGSA MENAMPILKAN BUFET FUSION JAPANESE ANTIPASTO DI RESTORAN ROYALE SONGKET, MARDHIYYAH HOTEL & SUITES

Sekali lagi Mardhiyyah Hotel & Suites, Shah Alam memberikan satu kelainan di dalam Bufet Makan Malam Antarabangsa atau International Buffet Dinner pada kali ini buat semua.

Restoran Royale Songket, Mardhiyyah Hotel & Suites, yang terletak di aras lobi mempunyai ruang yang selesa dan luas untuk seisi keluarga. Nak buat sambutan hari lahir, ulangtahun perkahwinan pun boleh juga. BUFET MAKAN MALAM ANTARABANGSA 

Bermula pada 5 September 2022 ini menampilkan Fusion Japanese Antipasto sebagai hidangan tambahan untuk makan malam bufet pada hari bekerja. 

 
Bufet makan malam ini boleh bermula dari Ahad sehingga hari Khamis (tidak termasuk cuti am) dari jam 6.30 petang sehingga jam 10.00 malam. Dengan harga serendah RM95 untuk dewasa, RM65 untuk warga emas dan juga kanak-kanak dari 6 sehingga 12 tahun. 

Antara hidangan yang menyeleraakan ialah variasi hidangan sushi sepergi Makizushi, Inarizushi, Miso Glaze Edamame, Apple- pear Chukka Idako Salad, Japanese Chilled Soft Tofu, Kanikama Chukka Wakame, Tradisional Ramen Sup dan Spicy Ramen Sup. Udon Noodle, Soba Noodle, Ramen Noodle bersama perasa, Nasi Goreng Bawang Putih Jepun, Yakitori, Chawan Mushi, Okonomiyahi dan Teppayanki. 

Manakala yang mengemari Tempura Mariowase, Royale Songket, Mardhiyyah Hotel & Suites turut menyediakan pelbagai tempura seperti tempura kani, karaage ayam, tempura sayur dan tempura ikan. 

Untuk yang berkumpul atau gathering beramai-ramai macam kami ini di nasihatkan untuk membuat tempahan terlebih dahulu. Hubungi 03-55118811 sambungan 2612 atau 019-2616847/012-3518284. Jangan ragu-ragu tau, semua disahkan HALAL oleh JAIS & JAKIM.

Menu-menu yang dihidangkan di buffet ini memang semua menyelerakan. Kalau dah menu antarabangsa semua ada tau. Ada dim sum, nasi putih, ulam-ulaman dan pelbagai lagi. 

Buat yang suka pemanis mulut, jangan risau. Ada pelbagai jenis untuk korang nikmati. Kan mula 6.30 petang sehingga 10.00 malam. Boleh lepak makan reramai perlahan-lahan dan enjoy the food.Layari website www.mardhiyyahhotel.com dan media sosial @mardhiyyahhotel untuk semua promosi yang terkini. 

Terletak di tengah bandaraya Shah Alam, Mardhiyyah Hotel & Suites sememangnya satu tempat yang patut korang kunjungi. Dengan dekorasi terkini yang cantik dan mendamaikan memberikan pengalaman dan persekitaran selesa untuk semua yang datang ke sini. 

Jangan lupa korang ajak kawan-kawan dan keluarga okay. Harga yang sangat berbaloi tau RM95 nett untuk dewasa. Boleh buat gathering..

Jom tempah sekarang makan sama-sama okay.

BUFET MAKAN MALAM ANTARABANGSA MENAMPILKAN BUFET FUSION JAPANESE ANTIPASTO DI RESTORAN ROYALE SONGKET MARDHIYYAH HOTEL & SUITES

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you