Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

THE DONUT PIZZA

Selalu makan donut? Selalu kita makan donut bulat, ada lubang bahagian tengah kan. Kalau pernah makan pizza pula, tak ada pun pizza gebu siap topping warna warni dan manis kan. Tapi sekarang dah ada weii..THE DONUT PIZZA pertama kali kolin dapat rasa wei. Kreatif betul si penjual ni bila hasilkan donut cara macam ini. Sekejap aje habisss sekotak hahaha. Memang berbaloi dan rasa puas hati.


Pertama kali makan memang menarik pula tengok donut jadi pizza. Pandai dia susun warna-warni pulak tu. Topping yang berbeza buat lagi berselera nak makan. Boleh kolin katakan hipstur juga hidangan ini. The Donut Pizza by Zizah ini boleh korang order dengan wasap ke www.wasap.my/0146819053 atau terus ke ig dia www.instagram.com/thedonutpizza

 

 

Selain donut berbentuk pizza, dia bagi kolin try vietnamese spring roll dia juga. Sedap, gemuk dan kuah dia memang letop. Seikhlas hati masaknya dan kalau weekend dia berjualan kat Balai Polis Setiawangsa. Kalau nak mudah, klik sahaja yang kolin sediakan tu. Kalau area jalan ipoh, kepong, atau jalan kuching rasanya boleh COD. 

Semua bahan segar dan sos dia pun sedap. Kolin sebenarnya tak suka sangat roll ni. Tapi bila rasa pertama kali, ehhh sedap pula. Kena dengan citarasa lah.


Mana yang teringin nak makan donut berbentuk pizza atau pizza berbentuk donut. Try la yang ini. Boleh order untuk party atau candy bar party korang. Tampilkan sisi lain kan, mesti orang yang datang pun suka sangat tengok pizza donut yang dihiasi cantik ini. 

Terima kasih bobby bagi kak lin rasa sekotak donut pizza ni. Comel dan sedap giloo.. Jom korang order THE DONUT PIZZA


2 comments:

loving me..loving you