Friday, September 5, 2014

gathering raya with jemah's

assalammualaikum

selesai beraya dengan farahain
open house kedua di bukit antarabangsa kuala lumpur kami tuju
jalan sememangnya sesak..tapi kami berjaya jua sampai

ya ampun~ sapa lah duk buat rumah tinggi-tinggi
atas bukit ni oii...
tapi memang privacy lah kolin tengok, bangga anak melayu ada rumah besar kan

tapi yang paling bangga persahabatan yang terjalin ini
terjalin dari tingkatan 1 hingga ke tingkatan 5
semuanya bermula di S.M (P) Assunta PJ
semangat setiakawan yang kami bawa sehingga hari ini amat menyenangkan hati kolin

terima kasih kawan-kawan atas kasih sayang
yang melimpah ruah ini
terima kasih sahabat berkongsi suka duka kehidupan
terima kasih "the jemah's"

jum saksikan kegilaan kami bergambar hari raya...yeah


Masa ini keadaan terkawal sebab ramai lagi jemah's yang tak sampai lagi. Lauk semua sedap..kita makan dulu

Bila dah panas, semua dah mengila
Acara monopod pun bermula


Untuk makluman ye, handphone dan monopod tu bukan kolin punye. Tapi macam biasa kolin la bermaharajalela hoho
Tu gambar 1st...baru sikit


Gambar kedua under control lagi


Gambar ketiga dah mula huru hara


Gambar ke empat ini
Dinamakan monopod siling
Amek ko hahaha..sapa suruh kolin jadi ketua memang huru hara kan. Kesian kak long sebagai tuan rumah yang terpaksa dengar jerit dan gelak tawa kami. Harapnya tahun depan tak serik lagi nak jemput kolin lah ye.


Yang ini acara pilih kain sebelum balik...
Lelawa kain cik nana jual ...all from vietnam tau

Buat "the jemah's yang ada dalam gambar dan tiada, you know who you are. Kolin harap ikatan ini terjalin sehingga ke syurga.

Sahabat buat selamanya... :)

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you