Friday, December 20, 2013

Tugu Negara, Kuala Lumpur

Assalammualaikum

Memandangkan anak-anak saudara sebelah hubby kolin masih di rumah. Weekend tu kami decided untuk pergi bawa mereka ronda KL. Salah satu destinasi ialah tugu negara. Kolin pun tak ingat dah berapa lama kolin tak datang sini. Tempat yang sangat cantik dan terjaga ini betul-betul terletak di depan Parlimen.


ini lah pose wajib kalau kita kemana-mana kan..heheh..
yang over tu nama dia Amy from Sungai Petani, Kedah...


ini lah tugu yang lama sebelum digantikan dengan yang baru..
yang baru di depan nun...


cerita ringkas mengenai Tugu Negara kita...well said!!


almost 6.00 kami sampai ke sini..cuaca pun dah malap-malap
tunggu tiupan trompet menandakan tugu negara ini masa lawatannya sudah tamat.
how nice!!!..mcm kat medan perang bunyi


pose aje lah keje ko Amy..


ini lah bapak buah dan anak buah, kalau kata orang utara..
pak menakan dan anak menakan..jangan tanya kolin kenapa nama tu pelik
aku pun pelik hahhah

Amy, Dani from penang dan hubby dan mcm terover pic tu..alisa maisara


perwira ku!!!


pose tak jadi!!


my darling princess


antara kolam yang ada di sini
air pancut dah tutup sebab dah petang oii..
banyak kolam-kolam air kat sini sampai imran kata nak swimming


Mohd Dani...pose


the boys of my life!!!


last sekali ini lah kerja ali imran yang tak berhenti berlari dan melompat lompat.
runsing aku lah...banyak betul tenaga budak yang bakal genap tujuh tahun ini. Tengah plan simple getaway for imran birthday on 26 Disember ini..

So berakhir lah lawatan tugu negara kami
sesiapa yang dah lama tak pergi..sila lah..
siap berpakaian jogging sekali, sebab kat sini best sangat untuk berjogging..

chaiyookk..


2 comments:

  1. oit...pi tugu negara pepetang nk ke senja kan...ada hantuuu...huhuhu..adik abg gg pi time2 camtu la...balik malam tu terus sakit..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. pukul 6 wei..tak senja sangat..
      tapi tak de apa pun..
      hantu tu semua geng aku hahahhaha

      Delete

loving me..loving you