Monday, September 2, 2013

manik manik

Assalammualaikum

kolin banyak tak update manik manik terbaru yang kolin jahit. Kali ni kolin nak update sekaligus semua kerja manik yang dah kolin buat tapi tertangguh nak share. Alhamdulillah rezeki manik dari kawan kawan tak pernah putus. Syukur...

Walaupun tak sehandal mana hasil manik kolin. Tapi  tetap ada tempahan. Kepada yang terus bagi sokongan terima kasih banyak banyak ye


 Baju purple ni milik azreena. Dah lama dia hantar tapi disebabkan dia tak urgent nak pakai baju ni. Dari sebelum puasa kolin hold semalam baru siap heheheh


Yang ini baju anak mimi, kolin cuma beli lace lawan warna baju dan tampal dengan manik. Syukur anak beranak suka yeay

untuk baju mimi pulak ada sedikit detail di bahagian badannya


Selesai dah 2 baju ni syukur alhamdulillah


Yang ini pula baju alisa maisara tuk raya lalu.
saja kolin buat fesyen macam tu. Alisa suka sangat, syukur


Yang ini pula baju raya kolin, saja buat bahagian tangan dan bahu sahaja. Feeling retis gitu hahaha



Inilah tudung sifon syria kolin custom made tuk baju sendiri. Happy giler sebab baju i adalah 'one piece' sebab design sendiri semua kan. Seronok..

Buat masa ini, ini ajelah kolin boleh share. Ada lagi ni tapi saja gedik nak buat 2nd episode hahaha.

kepada yang tak jemu menempah terima kasih banyak banyak. 
Doakan kolin ye

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you