Thursday, June 14, 2012

Chahaya Beauty Aura

Assalammualaikum

kali ni tuk produk ni mamy jadi testimoni..
sebab kawan mamy dealer shah alam yang sangat berjaya heheh
alhamdulillah ramai sokong dia
beside product tu sangat bagus tau...

pernah tengok kann produk tu..
haa ni rupanyer...


produk ni mengandungi sabun, toner dan krim
paling mamy suka krim tu..setiap kali lepas cuci muka or after solat
sapu aje nipis nipis kat muka..so muka macam berbedak aje..
sangat bagus tuk ilangkan parut parut jerawat macam mamy lah
parut jerawat pakej ngan parut itam kan..amikk


sabun tu..boleh dipotong 2 atau 4 ikut keselesaan..
mamy potong 4..ok aje..and memang menjimatkan 
apabila satu set yang berharga RM85 ini bole tahan dua bulan..
produk yang sungguh bagus dan toner dia 
memang akan buat kulit mengelupas
tapi tak lah horror macam sesetengah produk tu...

anyway...ni lah gambar testimoni mamy heheh


haaa kalu nak cari di FB nama kedai mereka Aura Jelita Shoppe..
kalu nak beli di blog ini lah blog nyer...chahayasufie
mereka sangat cepat menjawab segala soalan yang anda ada

dan memang mamy pelanggan mereka dan memang produk tu bagus
so mamy sekadar berkongsi rahsia kulit sihat
dan produk ni sangat mujarab dan menolong banyak sangat...heheheh

anyway...selamat mencuba!

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you