Friday, May 11, 2012

manik bunga tabur

assalammualaikum

haa kali ni nak share baju mamy punye pulak
baju ni beli murah aje..alah jubah kunun..tapi kene pakai ngan seluar la
sebab dia singkat..masa beli baju ni adalah dia letak
batu aje pakai gam kat tengah tengah tu kan..sangat lawa ler kut

aku tak tahan..balik balik terus bukak gam batu tu..
dan kunun kunun kreatif lah terus menjahit manik manik 
haa ni lah baju yang akan aku pakai tuk kenduri kawen sani ahad ni hhehehe

apa ada hal...senang aje manik nih..yang penting kene sabar
aku tak pernah ikuti kelas mana mana pun
tapi memang kalu tengok design sekali memang bole ikut insya Allah

tapi sekarang nak try buat crumble ni..modal agak tinggi sikit
tunggu dapat gaji bole laa kut...
sebab pearl dan manik yang kilat kilat tu sangat mahal bagi aku
aku lak caj customer murah murah

lagi satu customer nak kilat kilat tapi nak murah
adoiyai..p suruh hatta dolmat aje laa kome hah ...baru kene sekali kann

anyway ..aku saja nak share hasil tangan kali ini..
moh tengok sama sama 



haa mesti kome perasan ada kureng sikit labuci tu kat bahagian kanan
aku tak perasan hahahah tapi kalu pakai tak perasan pun
lagipun ni baju aku sendiri ..so pedulik laa malas nak touch up balik
padahal senang kut nak buat..sudah sudah laa
aku dah try pakai so memang ok ..dan tak nampak..hehehhe

nanti i upload mamy vogue voguieee hahahhaha

nota kaki: semalam petang hujan lebat...mamy eksiden nyah..sedeeehhh

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you