Saturday, April 28, 2012

DOVE ~

assalammualaikum

bebaru ni saja merayap kat watson seksyen 18 shah alam tu
hrmm pusing pusing...hati teringin nak cokelat
sekali nampak yang ni...


aku ingatkan sabun dan shampooo aje jenama ni
selalu mamy setia ngan satu brand tu..hrmm kali ni mcm menarik tul aa 
cokelat ni eh..
mamy memang suka milk chocolate tak suka ade nuts and raisin..
so memang perfect for me...

hrmm bile dah makan kan...so rich lah rasa cokelat dia..
sedap laa pulak..harga pun bole tahan ler..haaa
macam menarik dijadikan bahan suka suki tambah lemak di badan ni hehehe

posing ala ala manja bersama dove hahahha

dan bagi kesimpulan nya..cokelat ini memang akan jadi mamy 
punye bahan ler kalu merayap rayap di watson tu lagi
absolutely sedap ok..go and try it hehehe


so jemput makan semua!

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you