Monday, February 27, 2012

letih yang amat sangat!

Assalammualaikum

today 27 feb 2012..pukul 9.30 pagi
dan saya merasa sangat sangat mengantuk dan penat..

penatnya sampai rumah jam 2 pagi tadi..driving mengila sebab
nak cepat sampai dan today kene kerja sebab masa apply cuti
bos dah sound awal awal "p singapore jangan pulak isnin EL" ahhahaha
so tak menjadi lah operasi memonteng tersebut..

penat nya jalan..penatnya bawak kereta
ngantuknya mata nih...ada yang aku tido bawah meja kang kang kang
lapar pun ada gak..sebab semalam tak dinner pun..
takut perut kenyang sangat dan mengantuk...so tahan lapar 
dan drive dan drive lagi lagi drive...

nanti nak share pengalaman ke negara Singapura tuh..
wait and see
banyak sangat menda yang nak diceritakan kan..
sangat sangat banyak

terima kasih kepada rakan rakan yang rajin update blog 
untuk tatapan dan rujukan saya..jasamu tidak akan dilupakan..
well sekarang mood penat

adios 

ZZZZZzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZ



No comments:

Post a Comment

loving me..loving you