Tuesday, December 27, 2011

DiGi iPhone 4SURE 4 ME

Assalammualaikum

well sekarang memang fenomena iPhone 4s dan sememangnyer
gajet yang paling canggih sekarang..but then..bila tengok plan digi tu kan
mcm ok aje eh...affordable kut...meh tengok plan nyer

 ok jugak kann ..tak ler mahal sangat pun..masih di dalam kemampuan..
waaa tuh amik iDIGI 88 pun dah ok sangat..hheheheh..setakat FB dan Blog aje kut
kadang kadang ada lah guna map google tuh ...bile berjalan jalan kann


mamy suke aje yang warna putih tu..smart aje tengok kan..
anyway kalu nak beli memang DIGI menawarkan pelan yang terbaik ...
so mmg Digi iphone 4 sure 4 me tu betul laa kempen nyer

so mungkin ada sesapa yang hendak membeli iphone 4s ni
bole lah menimbang tara pakej yang ditawarkan DIGI nih..memang 
senang, mudah dan murah...

soo moh kita p beli eh!






No comments:

Post a Comment

loving me..loving you