Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

LAMPU COMEL UNTUK HIASAN RUMAH

Assalammualaikum korang semua. Korang perasan tak bil letrik makin tinggi dan kadang rasa kalau dah baring malas betul tak bangun tutup suis lampu. 

Nak tak kolin share dengan korang, lampu yang caj sejam dan boleh stay sampai jam 6 pagi. Dah lah comel, cantik dan siap tambah ruang rumah korang so comfy aje kalau guna lampu ini.

Lampu comel ini sesuai kalau korang ada anak kecil tapi takut nak on lampu sepanjang malam guna plug. Jimat elektrik tau, itu memang selling point dia. So kalau bangun nak ke toilet tu, ada aje lampu..tak payah teraba-raba cari suiz.

Kolin letak dekat situ, comel kan. Selalu lepas dinner kolin akan tutup semua lampu dan on 2 lampu comel ini. Caj sesiap dalam sejam dua dan kalau korang nak tau, ianya akan terang sehingga jam 6.00 pagi nak bangun subuh tu. 

Dah hampir 2 bulan kolin pakai setakat ini memang banyak membantu kolin. Maklumlah, kadang tengah malam batuk lah, ke tandas lah, senang dah ada lampu macam ini. Kalau rumah dapat banyak cahaya, boleh cari lampu solar pun seronok juga. 

Buat korang yang nak mencari lampu ini. Boleh beli di shopee

Dari China, tapi cepat aje sampai ke KL. Harga pun boleh lah, tak mencekik. Satu boleh buat untuk terangkan ruang, satu lagi boleh dijadikan dekorasi dalam rumah tau. Memang lawa aje rumah korang terus on lampu kenit-kenit ni. 

Nak link..boleh..klik bawah okay


https://shopee.com.my/product/252282930/5533417345?smtt=0.6610606-1632105956.9

selamat shopping semua !!!

babai :) 

1 comment:

loving me..loving you