Thursday, October 17, 2013

kesal

assalammualaikum

bila buka facebook, watsapp, wechat semua emosi dengan status memasing..sigh..
penat nya baca..positif 20% yang negatif 80%


kalu terasa diri dizalimi boleh lah try ayat ini...


saja share yang ini..kolin pun belajar jugak 

kesal sebab..ada juga yang berbunyi..

"kenapa ambil free hair bekerja"...

apa masalah nya kolin tak nampak sangat..
salah ke dia, berdosa ke dia sebabkan 'free hair'..sebab tak pakai tudung..
kita yang melebih-lebih nih..dah cukupkan ker amalan kita..

takut-takut akibat riak nya kita ni tak dapat cium bau syurga

kolin dulu tak bertudung, pakai seksi..mengaku semua tu
so sekarang bila pandang kawan-kawan yang masih tidak bertudung memang susah nak berubah
kolin faham sangat.. i've been there!! susah sangat ok...

kolin dulu pun fed up jugak masa nak mula-mula berubah..
tapi ada kawan-kawan yang bagi semangat yang tak berbelah bagi..
so sekarang masih belajar bertudung, belajar semua segala gala..

kepada orang yang rasa diri dah hebat dekat dengan tuhan...
janganlah kita hukum orang ...
tunjukkan yang terbaik..mana tau orang tu ikut yang baik


KESAL....masih ada lagi orang yang begini..
sian orang-orang 'free hair'...
nak berubah pun takut orang ngata memacam ...
bersabar laa...

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you