Thursday, August 29, 2013

manik manjalara simple


Assalammualaikum

buat sekian kali manik ni tuk baju kolin. selama ni duk buat tuk baju orang aje kan.
Baju peach ni kolin buat simple manik aje. Kebelakangan ni kolin memang suka baju kain kosong. Senang nak suai padan tudung kut, boleh pakai tudung printed kann

by the way..kolin nak ngadu nih
kolin dapat 'complaint' ada orang tak faham kolin tulis apa dalam blog hahahha
Damn! sapa lagi tak faham apa kolin cerita dalam blog sila angkat tangan!!..Geram nya

penat kolin bebel-bebel tau..tak faham pulak orang tu..
takpe lah janji duit Nuffnang kolin masyuk hihihi..Semakin ramai buka blog kolin, stalker,tengok, baca, Insya Allah semakin naik lah rating tuk Nuffnang dan dapat side income.

Setiap perkara buruk yang terjadi ada hikmahnya kan. Bila orang menyibuk hal kita, sibuk nak buka blog kita ngan tujuan nak mengata..lagi banyak kebaikan kolin dapat..syukur!

So i really love my stalker by making my blog rating higher
and for the new readers..Welcome!!


adios...


2 comments:

  1. sape la tu yg tak paham bahasa kolin dalam blog ni..lain ler kalo tak paham bahasa kolin dlm whatsapp..bak kate k.milah "bahasa rempit yg kolin gunakan"..hahahahahha

    ReplyDelete
  2. puii...hahahahha...

    duit den bertingkek tingkek hahahha

    ReplyDelete

loving me..loving you