Wednesday, June 19, 2013

Meh Cuba....save22

assalammualaikum

pernah tak kita sebelum pergi shopping nak buat research dulu? atau sebelum makan nak tengok mana tempat yang best dan berbaloi? atau sebelum kita berlibur buat pemerhatian yang sewajarnya. Korang tahu tak sekarang ada satu laman web yang sangat-sangat mudah tuk kita semua iaitu http://www.save22.com.my


Laman web ini memang akan menyediakan promosi dan berita terkini untuk apa saja maklumat yang kita perlukan. Dan tentunya kita tak akan terlepas dari apa -apa promotion hohoho. Suka aku!!! dan yang paling best..aku boleh view by my Note 8. Mudah bukan!!

Laman web yang sangat 'savvy' ni memudahkan aku nak cari promosi. Sebelum aku shopping, boleh tengok save22 apa-apa promotion yang boleh di bawah ke tengah ye. dan yang paling penting korang tak akan terlepas promotion atau sales apa-apa selepas ini. Bayangkan kita dah shopping hari ini, tetiba dapat tahu keesokkan hari nya sale!! harus 'angry bird' Dengan http://www.save22.com.my kita tak akan tak pernah tahu yeay...


siap peta dan semuanya dihujung jari sahaja. Jimat masa, tenaga dan paling penting petrol yang mahal tu. Sebelum nak beli apa-apa atau nak cari apa-apa sila lah ke http://www.save22.com.my untuk keselesaan anda membeli belah. Pada kolin ianya sememangnya mudah dan senang bangat.

Happy shopping darl~


2 comments:

  1. hamboi laju ajer kolin klu bab2 shoping.. hahaah...

    ReplyDelete

loving me..loving you