Tuesday, August 7, 2012

tudung bawal aidijuma..

Assalammualaikum

tudung ni memang menjadi sebutan ramai dah sekarang..lagi pulak jumaat lepas tengok si sufia pakai yang memang vass...waa hati kolin dengki. hehehehhe
kolin memang bertudung ikut perangai..tapi bab membeli tudung suka sangat..akibatnya koleksi tudung banyak..mana tau tiba masa nanti terbuka hati..tudung siap sedia di rumah kan hheheh

anyway..hari sabtu lepas ...iftar kat rumah mama...tetiba terasa macam nak belanja mama tudung datin norjuma ni..so kami siap makan berbuka..solat dan terus ke THE CURVE heheheh..tu kat area kota damansara tu sajaa..

parking kat IKEA sebab dan selalu kat situ..the curve tu tak tau parking celah mana. kereta boleh tahan ramai nyer. sampai kat sana dah 9.15 malam..sah sah aku skip terawih heheheh
kelam kabut laa kami takut kiosk tudung bawal tu tutup kan..
masuk aje the curve terus tanya mak guard mana laa kiosk yg super glamo tu kan..
haa jumpaa..tapi memang laa berserabut hahaha..
maklumlah sepanjang ramadhan diserbu peminat 

tu..abis tudung yg disangkut gone!

akhirnya kami beli yang plain sahaja RM7 sehelai ..tudung bawal yang sangat best. heheh
ada yg 3 tone atau 2 tone tapi beli yang kosong biasa cukup gah dah rasanyer
senang nak dipadankan dengan baju yang sedia ada

achik awen yang memilih sampai x menang tangan

akhirnya adik aku , mama n aku pilih2 sampai ke belas belas helai
abis semua kolor nak dibelasah hahaha..murah aje RM7..so memang berbaloi laa

dahsyat kan sepah nyer

achik awen ngah usha lagi...kut kut ada lagi color cantek hehehe

selesai memilih kami pun buat acara membayar hehe..

selesai beli tudung raya...or we call it pre raya hehehe

so kami pun beli airkrim macD dan makan dalam perahu ni

tanpa rasa bersalah yee


dah..jum balik........

4 comments:

  1. hahahhahaha...yg duk dalam perahu tu tak menahann...

    ehhhh...awat murah sgt yg 1 tone tu...??? mmg rege dia ke atau rege promosi??

    sy pi semalam rembat yg 2 tone, 3 tone, 3 tone mix hitam, & yg ader polkodot tu...nk amik sehelai yg warna warni tu tapi takut takde baju nk menggayakan nyer.....

    ReplyDelete
  2. hihi...anak2 aku mmg gitu ler..

    ye lah satu tone tu RM7 aje..yg warna warni tu mcm tak nak
    susah nak padan baju ler..malas....

    ReplyDelete
  3. ooo...yeke....tak pasan plak...sebab duk sibuk sesuai kan tudung dengan baju kurung bawak time tu....yg warna warni tu kalo jenis yg selamber, blasah jerk..

    ReplyDelete
  4. heee...nampak x best...tu aku n mak n awen prefer kosong...hehehe

    ReplyDelete

loving me..loving you