Thursday, July 5, 2012

Selesa Beach Resort, Port Dickson

Assalammualaikum

29 Jun sehingga 30 Jun 2012 mamy berpeluang ke hotel ini
hotel yang agak sederhana 3 star..tapi memang ok sangat sangat...
bilik yang besar..hotel yang sangat selesa..cosy lah bagi mamy
menjadi urusetia kursus selama 2 hari 1 malam ini 
memang sangat menyenangkan dengan kerjasama 
front counter yang sangat baik baik hati...kalu mamy laa jadi bos kan
bole bagi APC ok...tima kaseh Cik Siti Rohani..aka kak ani yang banyak menolong kolin 
selama ini...thank you..thank you a million diamonds haa ko mampo

anyway mamy sangat bz sampai tak sempat snap gambo bilik kuliah
kami di tempatkan dekat dengan reception iaitu bilik andika 1 dan andika 2
so sangat selesa muat untuk 40 orang berkuliah laa

manakala bilik pulak di letakkan ditingkat 3..iaitu bilik 374..haa memang
mengadap laut dan swimming pool..bilik besar ok
namun terlupa nak snap pictures gak..
siap ada balkoni..memang best hotel ini

bab makan..mungkin bole diperbaiki dengan memperbanyakkan menu yang ada
dan mohon cepat isi kalu dah abis tu
ni kami terpaksa menunggu di tambah semula lauk pauk yang ada
untuk makan...kalu tidak tinggal sisa laa 
maklumlah masa kami berkursus tu ada 3 group..
tapi biasalah kalu makan sedap dan banyak
yang lelain akan tertutup..

anyway ...bukan nak gebang
hotel ini memang sesuai tuk getaway keluarga 
dekat, mudah dan sangat sangat selesa..kolam renang besar..
siap kolam tuk anak anak..pantai dekat ..jalan kaki sampai
bole main bola tampar..buat istana pasir haaa feeling feeling romantika kannn

sekali dah hilang gambo laut dan kolam renang tu ...
nanti ada kolin share yee...
anyway..ni antara gambar gambar yang sempat dan teringat nak snap
semasa berkursus kami sempat beriadah..
main bola tampar pantai, snorkeling, berenang kat pool dan tengah laut
best sangat..tapi letih..tapi best hahahha

 


so berakhirlah kursus aka bercuti di Selesa Beach Resort Port Dickson
memang best..menarik..



Terima kasih kepada KJ and the team memilih kolin sebagai urusetia..
very very nice team..enjoyin it soo much...xoxo

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you