Wednesday, July 4, 2012

JAMU PERAWAN AYU

Assalammualaikum

Well kan jamu perawan kita dah share kan..
anyway mamy dah consume jamu tu memang sangat ok..
bertenaga laaa..sebab balik dah penat menguruskan rumah, anak anak 
tambahan pulak ambil upah menjahit manik kan..
so kehadiran jamu ni sangat bagus...

but now dah perasan badan makin naik maklumla
apa saja dihidangkan pasti dibedal..
huh jadinya..mencari la solution
jamu perawan ni ada satu lagi range jamu perawan ayu
so tengok kebaikan dia memang untuk kurus, kulit dan kesihatan 
luar dan dalam laa ..rasanya macam tak salah nak mencuba nih

jom tengok gambar jamu perawan ayu ni yang berupa kapsul 
dan kebaikan yang ada...hehhe

kalu terasa nak order sila ke FB Aura Jelita Shoppe 
untuk keterangan dan menempah jamu anda

Selamat mencuba!


KHASIATNYA 
Menyingkirkan Lemak berlebihan
Mengurangkan berat badan / ramping
Mengurangkan selera makan
Membuang Toksin
Membuang Angin
Mencantikkan Kulit
Menghilangkan Sengugut
Mengurangkan Keputihan / Lendiran berbau hanyir
Menghilangkan bau badan 
Melawaskan Pembuangan besar / kecil / Sembelit
Menyegarkan badan
Menyempitkan faraj / kemutan yg kuat
Memontokkan punggung & payudara
Mencantikkan Mata
Awet Muda / Anti Penuaan
Mencegah Kanser rahim / payudara
Sesuai dimakan selepas melahirkan anak

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you