Saturday, May 12, 2012

YSL

assalammualaikum

heheh mamy ni memang dah addicted shopping online laaa hahaha
so kali ni duk mencari weekend bag yang senang di carry
bole bawak extra baju, towel kecik, susu, air dan sikit makanan tuk 
anak anak kalu berjalan 
supaya senang apa pun ...kita tak kelam kabut
wet tissue, minyak peyut ..dan semua yang patut ada kalu bawak budak budak lah

dulu ada beli beg ni besar lah gak..sekali tak kuat laa 
kat handle tu dah nak putus lerr
so gatai tangan p cari bahan nak mengabiskan duit..

well pusing pusing jumpa blogspot ni.macam ok
hrmm tengok tengok..dia jual perfume banyak 
well ada jual weekend bag lahhh 
superbbb...

so this is the one that i like...
YSL weekend bag..


ok tak..ok sangat kan..medium size dan tak terlalu besar
dan for sure so stylish for mommy like me
lagi satu dia bagi free gift vial perfume
perfume tak glamor..tapi ok laa kan free gift katanya
baru manis manis cokelat aje perfume tu heheh


ok la kan..sape nak bagi
so sapa sapa nak cari perfume murah dan beg weekend atau tote 
yang reasonable bole lah ke sini...shoppingheavendotnet

selamat membeli belah di alam maya heheh

nota kaki: nak coach big wrislet..tapi dah kopak kobana dol 
smlm kene RM400 pasal berlanggar ngan orang..sedehh

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you