Thursday, March 22, 2012

New Zealand~

Assalammualaikum

hrmm bos mamy yang ker New Zealand tu..bukan mamy
heheh banyak juga cerita yang dibawa

antaranya ramai betul ramai Malaysia bercuti di sana
dan student student kita di sana juga peramah
malahan mereka suka memberi salam
apabila terserempak sesama Muslim..

kita ni usahkan kata yang kenal..pun susah nak bagi salam
lagi laa sekarang duk sebelah menyebelah pun
buat tak reti aje...maklumlah..BOIKOT hahahha
ni dah masuk bab lain laa kan...

anyway..buah tangan dari NZ...mamy dapat banyak cokelat 
so kongsi kongsi lah dengan rakan rakan opis mamy kann

tapi yang paling best..he knows what i like...FM
fridge magnet laa...kita ni memang mengumpul
so banyak laa jugak..tapi yang dah jahanam pun banyak gakk..
sbb masa tutup peti tu..masing masing duk hempas..abis pecah ..sedeehhh

anyway TQ to my boss...
thank you for adding a new collection to my FM...

1 comment:

loving me..loving you