Thursday, November 24, 2011

cool blog, sungei wang

di sungei wang

Assalammualaikum

korang pernah ker minum menda ni...?
minuman ni kunun best ler di kalangan warga muda mudi nih
mamy tak minat sangat..sbb ice blended dia sejuk sangat..kalu minum macam serang otak heheh
satu lagi dia ada bubble tuh...apa ntah dah rupa "telur katak" ahahahha
sori ler sapa yang minat...mamy tak minat...
so saje nak ngutuk kome orang heheh

well memang menarik lah..bermacam perisa...harga nye pun boleh lah..
tak mahal sangat

diantara pilihan yang ada...

tapi pelik ler bile kawan kawan mamy fanatik menda nih
mamy bukan tak suka ice blended..suka gak..tapi memang kurang minum air batu
satu lagi..tuh bubble dia tuh..adoi...lekat kat gigi hahahah
mamy ni pakai "pagar" kat gigi..so nasibler kan..

siap siap kuar duit tuh

tu dia..tengok kawan kawan mamy beratur ok..
nak beli menda nih..bukan main minat lagi dema nih
anyway boleh jugak kalu ada kawan kawan yang lain pun nak try jugak
mana tau kome minat..mamy memang tak minat hehe

gambar peminat fanatik "cool blog"

so moh try minum eh!

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you