Wednesday, October 8, 2014

pantai chenang - episode 3

assalammualaikum

bangun pagi..breakfast dulu
tak tau kami meronda ntah ke mana hala
jumpa kedai ini..memang syok..makan dalam kampung
kat chenang dah mahal tau.. so seeloknya masuk jalan kampung dan cari kedai makan ok



makan nasi lemak sambal sotong dan roti canai sedap 

selesai breakfast bersiap nak pergi mandi laut yeay


alisa maisara dengan pelampung baru ye..dari DIY hihi


my pride..my happiness..my world
love you kiddos


mana laa boleh aku tak berselfie kan..meh nak belanja gambar selfie sejuta
hatta hidung kembang pakai aje beauty plus camera
semua nampak ala model international uollss


haa tengok tu..tayang spek lagi ok 
mampooo


masa ni air tengah surut so memang best lah 
dengan cuaca yang sangat ok 
tak panas dan tak mendung..seronok kolin melepak tepi laut 
mandi manda..main pasir..
i really need this getaway ..huargghh..puas rasanya

masa kolin tengah mandi manda tu datang lah sorang brother nih
"kak..mai la naik banana boat, RM60 saja"
aku tengok milah..milah tengok aku...
"ni budak kecik bole ke??"
brother: "bole kak..kita bawak pelan-pelan tak payah jatuh lah"
milah dan kolin sengih sengih

u know what..
kami ajak sekali nenek yang berdua tu hahahahha
cik timah 61 tahun dan cik bedah 58 tahun naik banana boat
tapi sayang kolin tak dapat abadikan dalam gambar 
sayang sekali..we have soo much fun!!!

pusing tengok-tengok pulau
nampak eagle..alisa dan imran happy sangat naik banana boat
seronok beronok ronok


inilah tapak sulaiman belaan imran
serius dia boleh pegang menatang ini..hidup yee


nampak tak kaki kecik kecik tu..bergerak gerak masa ini
tapi kolin cakap yang ini tak boleh bela 
so dia bela mr. crab dan umang-umang..
sian laaa dema duk dalam botol mineral hahahha

so abis mandi laut..jum jelajah langkawi..yeay

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you