Thursday, October 2, 2014

Langkawi 2014 - episod 1

assalammualaikum

akhirnya kami sampai ke langkawi
sejam sahaja naik flight dah sampai
senang, mudah dan memang murah 
jimat masa kata ko


ini lah muka gembira dah sampai Langkawi hihi


my family, my world, my love of my life..
all my laa..


terpaksa la gambar sebegini rupa 
janji muka nampak, hamba Allah di belakang nampak

sekali dengar suara
"puan nampak tak tu amaran tak boleh bergambar"
hello..berpuluh ribu kut gambar dalam FB tu ngan kapal terbang..
aku ni kan jakun weiii..
suka nak bergambar ngan kapal terbang ko yang ohsem tuu


memang laki aku ni tak pandai nak bergambar
banyak gambar aku posing mengila
dia pandang laa tempat lain..

dah sampai airport...bagasi dah kutip
tiba masa call tuan penyewa kereta
kali ini disebabkan kami berlima dewasa dan dua kanak-kanak 
kami memilih avanza untuk dipandu semasa di Langkawi
murah sebab bukan time cuti sekolah, sesiapa yang nak sewa boleh 
hubungi 013-3508430 Abg Chik atau 012-5827431 Anwar.
senang sangat berurusan dengan mereka dan kereta yang kami sewa sangat puas hati.

selesai semua, jum pekena laksa tepi airport
di sini ada laksa power dan ikan sekoq. Rojak pun ada 
sila lah rasa..kolin baru saja datang Langkawi bulan januari tahun ini
terasa harga macam naik laa..serius


dah selesai makan segala, perut pun dah kenyang 
kami terus bergerak ke hotel 

our langkawi story begins~

p/s: cik timah aka mama kolin cakap 
"mentaliti kanak-kanak jangan layan"




2 comments:

  1. weii cengkolin...jom buat trip langkawi lagi jommmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahh next year ke..
      nanti ler wait..tunggu MB i annouce bonus hahaha

      Delete

loving me..loving you