Saturday, February 22, 2014

Pantai Batu Layar, Kota Tinggi Johor

assalammualaikum

kolin berkesempatan singgah untuk mandi manda di salah satu pantai di daerah kota tinggi ini. buat pengetahuan uoolss...tempat ini dekat sangat dengan Desaru Beach tu
sebelum itu kami ke tanjung balau tapi bendera merah dinaikkan sebab ombak dan angin sangat kuat pada masa tu.Tapi di pantai batu layar, keadaan nya bergelora juga. Cuma tidak terlalu teruk macam di tanjung balau. Apa lagi anak-anak semua kesukaan lah 
dapat mandi laut kannnn


betapa gembiranya hubby, anak dan anak-anak sedara kolin main bola tepi pantai..
masa ini lah yang paling membahagiakan kolin
sebahagian dari kami berkumpul...


moment gembira dari ali imran yang jarang-jarang kolin dapat capture..
gembira sungguh dia kan...


Alisa dan ayuni by the beach


Ezani yg 1st time mandi laut...berani sangat dia


Seronok sangat kami petang tu
Tak mungkin kolin lupakan hari ini
I love my family soooo much ♡♥♡♥♡♥♡♥


2 comments:

  1. landai betol pantai dia...kitorang pung dh lama tk g pantai..

    ReplyDelete
  2. memang landai zura..tapi angin kuat sangat time ni...
    so sejuk seh

    ReplyDelete

loving me..loving you