Friday, August 23, 2013

pantun merdeka

assalammualaikum

pepagi subuh kolin dah dengar bunyi sms. ingatkan 'boyfren' mana sms lah pepagi kan..waa 'boyfren' gitu. Rupanya ada satu parti politik yang prihatin sms mengingatkan akan bulan kemerdekaan. Macam mana i am soo forgetful about this lah..selalu aku dah mula kibarkan bendera dah kat rumah. Semangat ok..Merdeka!!..

Dan tarikh merdeka tu jua membawa banyak erti tuk diri sendiri

kolin lahir 31 ogos 1980
kolin menikah pada 31 ogos 2004

sweet kan!! kunun nya lah..
anyway kolin nak kongsi pantun merdeka yang sangat 'cute' bagi kolin lah

Bunga raya bunga kebangsaan
Merah menyala indah menawan
31 ogos hari kemerdekaan
mari kita jaga kedaulatan

Salam Kemerdekaan dari xxx

haa gitu..comey kan..takut nak letak nama parti tu. Kang orang ingat kolin ni suka politik lah sangat. Padahal aku suam-suam kuku melayan. tapi pantun ni really make my day..comey giler..

so selamat menyambut kemerdekaan negara kita
semoga negara kita aman sentosa dan semoga kita ambil iktibar dengan apa
yang terjadi di kebanyakkan negara Islam sekarang. Dunia akhir zaman ni..
Kolin ni ntah sempat ke tidak tengok Kaabah tu...huhuhu

Happy National Day!!
Happy happy happyyy

p/s: i am super happy without u huhuhuh

2 comments:

loving me..loving you