Thursday, July 12, 2012

NOSE ....cleareance stock!


assalammualaikum

haa nampak banner tu..so apa lagi serbu..hahahha
sales ini bermula pada 11 Julai sehingga 15 Julai 2012 kalu tak silap kolin
serendah RM10 bole dapat barangan NOSE di sini..sangat ok kan
lagipun dah nak raya..so berjimat cermat sangat sangat bagus 
betul tak?

apa lagi lunch hour kami pun pergi terjah lah warehouse ini
tak melepaskan peluang ok memunggah barangan di sini
sampaikan ada pengunjung tegur kolin ok

"wow pandai nyer memunggah!" hahahha
kolin balas "expert!" hahahhaha
tapi memunggah aje expert ye...menyelongkar tak pandai
yang pandai menyelongkar penyamun tarbus tu aje..huissh..sempat lagi aku

so pungah pungah ..sempat lah rembat barang sikit2
sebab duit dah nak surut huk huk huk
apa lagi...meh tengok gambo hahaha


jangan jeles ya..semua ni hanya lah RM90 sahaja..ok ler tu
bajet pun berabis RM100 aje...lagipun tak guna tamak tamak
jualan begini selalu ada ajee hahahah

so detail barangan di bawah

wrislet kuning (tuk mak aku cik timah ye) RM20
wrislet besar putih RM20
sling bag envelope hijau putih tu RM20
kasut hitam 3 pasang satu RM10 

haaa itu sahaja...
so sesapa nak pergi masih sempat lagi..
silakan laaa berabis hahahahha

lupa important note..nak tau alamat warehouse ni
sila surf www.shoppingnsales.com


adios


5 comments:

  1. weihh..katne warehouse sale nih...lawo2 wrislet ko beli

    ReplyDelete
  2. haa lupa detail nyer...surf www.shoppingnsales.com...
    ada alamat nyer..tempat tu..arah summit usj subang jaya tu.
    sebelum trafic lite ada pam minyak masuk..warehouse tu sebelah kanan aje...
    hurry

    ReplyDelete
  3. wokey mekaseyy..ecewah cam reti pegi jek..hahahha

    ReplyDelete
  4. arghhhhh.!!!!! tamakkkkk...!!!! (mood geramm..)..hahahahhaha
    takpe...kalo warehouse sale nk memunggah sy bagi...tapi kalo pi jalan kat shopping complex, memunggah macam tu memang saya lari jauh2...hahaha

    ReplyDelete
  5. memunggah takpe huda..jgn menyelongkar..masuk tempat org tanpa izin...hahah

    ReplyDelete

loving me..loving you