Sunday, November 15, 2015

Shopping, Makan & Menang BMW 2 Siri di Quill City Mall Kuala Lumpur Assalammualaikum dan salam sejahtera

Quill City Mall, salah satu destinasi gaya hidup terkini di KL dengan bangganya mengumumkan bermulanya Shop & Dine Fiesta di mana para pengunjung berpeluang untuk memenangi BMW Siri 2, percutian eksklusif dan pelbagai hadiah-hadiah menarik.

Quill City Mall, dilancarkan secara rasmi pada bulan Januari 2015 adalah suatu gabungan kaya membeli-belah dan menjamu selera dalam suasana mengagumkan yang direka untuk meningkatkan kepuasan membeli-belah, menjamu selera dan kehidupan bandar di Kuala Lumpur. Berkelas tinggi namun mudah diakses, Quill City Mall yang terletak di pusat bandar Kuala Lumpur menyajikan tawaran yang sesuai dengan setiap gaya hidup. Ruangan runcit 8 tingkat ini telah direka untuk mewujudkan sebuah destinasi moden untuk berjumpa, berkumpul dan bersosial. 
Shop & Dine Fiesta adalah suatu perayaan membeli-belah dan menjamu selera di Quill City Mall, di mana pelanggan yang membelanjakan sekurang-kurangnya RM150 dalam 2 resit terkumpul, dapat menyertai peraduan ini dan berpeluang untuk memenangi BMW 2 Siri, percutian eksklusif, pertandingan bulanan, saguhati dan hadiah-hadiah menarik lain daripada penyewa yang mengambil bahagian. Fiesta ini berlangsung dari 8 Oktober 2015 hingga 7 Mac 2016. 


"Kami amat teruja dengan Shop & Dine Fiesta, dan ini adalah cara kami untuk mengucapkan terima kasih serta memberi ganjaran kepada para pelanggan setia kami menjelang ulang tahun pertama Quill City Mall. Kami menyediakan beberapa persembahan menarik dan acara sambutan yang dirancang mulai sekarang sehingga Mac 2016 dan amat berharap untuk peluang bertemu pelanggan kami di Quill City Mall" ,kata Dato 'Michael Ong, Pengarah Eksekutif Kumpulan 
bagi Kumpulan Syarikat Quill Jadi, apakah yang perlu dilakukan oleh para pelanggan untuk memenangi sebuah BMW dan hadiah-hadiah menarik yang lain? Ia benar-benar mudah. Hanya perlu membeli-belah atau menjamu selera sebanyak RM150 dalam 2 bil terkumpul, isi dan hantarkan borang penyertaan peraduan kepada pegawai kami dan tunggu! Dalam masa yang sama, ikuti Quill City Mall di Facebook (FB.com/Quillcity) dan nantikan pengumuman serta pertandingan kejutan.
Jika memenangi BMW 2 Siri adalah tidak cukup menarik, Quill City Mall juga menganjurkan pemberian saguhati bulanan yang hebat! Hanya perlu merakam gambar diri sendiri atau secara berkumpulan, memuat naik di Facebook atau Instagram dengan hashtag #QuillCityMall, #QCM dan # QCMShop&DineFiesta dan anda berpeluang memenangi hadiah-hadiah yang hebat!

So apa tunggu lagi, jom ke Quill City Mall Kuala Lumpur dah kita bergambar. Sambil bergembira bersama keluarga dan rakan-rakan, boleh juga menang hadiah dari Quill kan. 

Love,

Kolin Zainal

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you