Tuesday, October 20, 2015

Juices Liquid dari MysticVapery untuk peminat Vapor

assalammualaikum dan salam sejahtera

Ianya satu trend, ramai yang cuba berhenti rokok dan hisap vapor. Termasuklah husband kolin yang dah mula berjinak-jinak dengan Vape On! Memang kolin sendiri nampak kesan dia dah tidak merokok lagi dah selepas berjinak-jinak dengan Vape ini. Dan kolin nak share 3 perasa atau juices untuk peminat Vape. 

Jangan tanya kolin mengenai keburukan atau kebaikan ROKOK atau pun VAPOR. Sebab pilihan masing-masing. Nak bercerita pasal kesihatan kolin bukan laa pakar kan. So tepuk dada tanya selera ok.
Kali ini kolin nak memperkenalkan Premium Juices dari MysticVapery dari Malaysia. 


Inilah Vapor Liquid dari http://mysticvapery.com/

Milky Way - Hubby kolin dah try liquid ini dan dia cakap ada "lemak-lemak". Tapi dalam banyak-banyak perisa dari Mystic Vapery inilah kegemaran hubby kolin. 

Adam's Apple - Liquid ini ada terasa kemanisan buah epal dan memang sesuatu yang baru untuk para vapor kata hubby kolin.

Limestone - Ini ada rasa pahit sedikit kata hubby kolin. Untuk orang yang suka tawar-tawar sedikit yang ini boleh cuba nanti. 


Botol yang ditampilkan oleh Mystic Vapery ini memang mewah dan nampak mahal. 
Kuantiti dan label pada botol sangat menarik dan banyak. Korang nak dapatkan lebih maklumat boleh cari Mystic Vapery di FB atau Instagram dan follow mereka. 


Inilah hubby kolin...sekarang memang vape on di mana sahaja. Dan sentiasa optimis mencari liquid baru yang ingin dicuba. Korang pastikan try liquid dari https://www.facebook.com/Mystic-Vapery
dan rasai kan sendiri keunikkan mereka ok. Semuanya buatan Malaysia tau.

Love

Kolin ZainalNo comments:

Post a Comment

loving me..loving you