Monday, July 17, 2017

Happy Birthday ALTHEA #Altheaturns2

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Buat peminat kosmetik, skincare atau apa sahaja barangan kecantikkan dari Korea ini lah masanya untuk korang shopping !!! Buat pengetahuan korang semua, Althea Korea  tengah meraikan ulangtahun kedua mereka. Jadinya banyak sangat tawaran menarik tau !! Antaranya banyak potongan harga dan ada contest untuk korang semua tau. Haaa...


Inilah dia yang korang boleh dapatkan dan sertai kalau korang shopping di Althea Korea sekarang
  • Althea Birthday Sale
  • Birthday Giveaway 
  • (Free Beauty Products for shoppers to add into cart)
  • Althea Birthday Goodies  
  • (Limited Edition Box + DIY Bday Kit + Sample Pack)
  • FLY ME TO KOREA for TWO!
  • Contests to win prizes 
  • Terms & conditions apply, more info on www.althea.kr
 Inilah dia antara barangan yang kolin sempat shopping di Althea Korea tau. Ada BB Cream, Lipstick 2 tone, penyembur pewangi rambut dan pelbagai lagi. Dan lagi menarik kalau korang shopping sepanjang sambutan hari ulangtahun kedua mereka, pelbagai sangat barangan percuma yang bakal korang dapat. Goodies tu ada face mask, bedak dan pelbagai barangan kecantikan dari mereka.


Inilah dia kotak istimewa dari mereka. 


Beli 4 barangan aje tau, sekali penuh goodies dari Althea. Memang seronok masa bukak kotak ini. Haahahaha happy sangat !!! Antara barangan yang ada dalam kotak inilah dia. Keindahan dunia sangat


Lipstik ini kalau pakai memang 2 tone lah kat bibir. Macam retis korea tu. 

 


Untuk orang yang macam kolin gila skincare dan mekap memang gembira dapat semua ini. Dan kalau korang tak pernah ke Korea, korang kini boleh dah shopping barangan Korea dah. So mana tahu boleh cantik jelita macam artis Kpop tu kan. Jangan lepaskan peluang dan mula bershopping dengan ALTHEA KOREA sekarang untuk pelbagai tawaran dan peraduan yang sedang mereka lancarkan. Rugi laa kalau menang boleh terbang ke Korea tau

Kalau beli semasa promosi sambutan ulangtahun Althea korang akan dapat kotak cantik bersama semua DIY Birthday Decoration yang macam atas kotak kolin hias ni. So korang boleh hias sendiri dan masuk laa peraduan siapa hias kotak happy birthday paling comel!! Haa macam kolin ni.


Happy birthdah ALTHEA KOREA
Korang kalau dah beli jangan lupa share di media social dan letak hashtag ini okey, #Altheakorea #Altheaturns2
Love, 

Kolin Zainal

1 comment:

loving me..loving you