Wednesday, July 19, 2017

Dah lama tak jahit manik banyak-banyak

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Lama betul kolin tak update pasal manik kan. Tapi sebenarnya rezeki jahit manik tu ada aje. Cuma kalu buka tempahan tak larat kolin nak buat banyak-banyak macam dulu. So bebaru ni pelanggan biasa kolin laa yang tempah untuk dinner. Baju simple warna hitam dan inginkan silver atau kilauan kelabu untuk tema dinner. Kolin memula pening jugak nak buat less is more hahahha. Tapi try juga dan alhamdulillah dia suka lah. Kita pun sedap lah sikit hati sebagai penjahit manik kan. Manik simple aje pun, ambil masa sehari sahaja nak siapkan dari tangan ke bahagian badan. 


 Inilah dia hasilnya. Ok ker tidak. Nanti ada masa kolin share lagi banyak hasil manik. Terima kasih buat kawan-kawan yang banyak menyokong kolin tau. Semua tempahan ini hasil dari buah mulut kawan ke kawan yang lain. 


Terima kasih membaca kerana membaca entri ini !!

Love, 

Kolin Zainal

6 comments:

  1. kalau SA sure terkial2..x sangka Kolin pandai jahit manik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu blog ini memang update pasal manik aje SA, lepas tu baru berubah kepada lifestyle huhu

      Delete
  2. cantik...kerja2 mcm ni org berseni jer yg pandai..kalau sy mmg tak laa...kalau buat pun mmg hancur jadinyee hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thk u awak. Insya Allah kalau prektis bole tu hihih

      Delete

loving me..loving you