Saturday, January 28, 2017

Brownies paling sedap !!

assalammualaikum dan salam sejahtera

Inilah aktiviti kami kalau ada orang nak pergi berhijrah. Kali ini farewell buat Azlin yang menamatkan perkhidmatan beliau di pejabat. So party makan time lah kan.Yang kolin nak cerita sangat ini bukan lah pasal farewell tu hahahahha. Nak cerita pasal brownies yang korang patut tangkap leleh dan order untuk apa sahaja acara korang. Brownies paling sedap di Shah Alam !!!


Inilah dia orang yang kami rai kan. Yang pakai tudung hitam tu sebelah tudung merah. Nama dia Azlin, so sambil meraikan dia last day kat office kami buat lah potluck. Kiranya entri ini ada dua dalam satu lah hahaha. Good luck untuk Azlin dan kolin kena kongsi pasal brownies yang super sedap ini.



Kalau fokus bebetul nampak tak dua kotak brownies atas meja tu. Haa memang sedap giler, kalau nak tahu dalam masa sekejap semua brownies lesap. Sebab rasanya tak manis sangat dan tak muak. Dia punya apa orang kat tu 'chewy' tu sederhana. Kolin memang lepas ini nak celebrate birthday ingat nak tempah yang ini sahaja. Lagi sedap dan tak membazir daripada beli kek icing dan sponge tu kan. Tapi kalau red velvet, iolss tak boleh lah menolak uolls hahahahhahah

Nak cerita lagi pasal brownies yang sedap ini memang tak terkata. Sebab korang kena lah order dan rasa. Memang kolin tahu, ramai aje orang buat brownies ini. Tapi korang kena cuba yang ini sebab sedap dan tak akan menyesal. Nak buat kenduri ke apa boleh tempah, lagi bagus kalau korang area klang valley ini. Boleh lah delivery macam kolin. Tempah dan penjual kek hantar ke opis terus. Tak payah susah payah weiii...


Haa ini lah tukang pegang batang wefie hahahah. Si Azlin ...all the best yaa !!!

So ini lah dia brownies yang akan buat korang terliur !!


Order dan deliver !!! Nak rasa !! Nak order...boleh order kat sini

call 017-615 8082

Boleh tempah untuk doorgift, majlis apa pun, kenduri kendara yang penting korang sure cakap yang sama macam kolin cakap. SEDAP !!!!! Review ikhlas ini tau, bukan berbayar, benda baik kita share lah kan.

Love,

Kolin Zainal  

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you