Friday, December 16, 2016

Salam dari Korea

Assalammualaikum dan salam sejahtera 

Salam dari Korea !!! 
Ni LIVE update dari KOREA niii
Belanja gambar sikit sebelum balik KL dan share sedikit sebanyak tips dan cerita kolin sepanjang di sini. Sabar ok...ni kolin melawat Korea time winter memang sejuk dan merasa suhu -14 weiii
Alhamdulillah...keindahan dunia Tuhan 



Ini lah dua tiga keping dulu, full story soon yaaa. Agen pelancongan yang bawa kolin pun akan kolin share Kat korang ok. Terima kasih laa bawa kolin terbang sama ye



Love,

Kolin Zainal 

8 comments:

  1. Wahhh.. bestnya dapat main salji ☺☺☺

    ReplyDelete
  2. Kau macam mana boleh ade kat Korea ni kak... -__-

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat main salji. -14 tu. Memang kalau duk dalam bilik, konfirm malas nak keluar. heheheh

    ReplyDelete
  4. Bestnya g korea. Insya Allah satu hari nanti memang nak menjejakkan kaki ke sana.

    ReplyDelete

loving me..loving you