Wednesday, November 30, 2016

Nescafe Pandan White Coffee

assalammualaikum dan salam sejahtera

Siapa suka bau daun pandan, wangi kan. Kolin suka masak nasi masuk daun pandan tau. Selera betul makan nasi kalau wangi-wangi. Macam tu lah NESCAFE PANDAN WHITE COFFEE yang baru ini. Memang wangi dan rasanya sedap sangat untuk hidangan minum petang. 


Kalau di pejabat macam kolin ini, korang hanya perlukan cawan dan sepaket Nescafe Pandan.


Dah buka tuangkan Nescafe Pandan White Coffee tu dalam cawan. Gunakan air panas untuk membancuh  
dah pun siap untuk dihidangkan.


Haa...kalau lah dalam ini kolin boleh cerita kat korang betapa wangi lah bau kopi ini. Memang nak bagi bau tau. Sedap dan lemak berkirm lah sangat. Kalau korang nak beli boleh la beli kat LAZADA tu ada sale lagi. Klik sini untuk beli Nescafe Pandan White Coffee  ada offer untuk 2 tin tau. 

Kalau nak lebih banyak maklumat pergi sahaja ke laman web rasmi NESCAFE
 Buat semua peminat kopi jangan lupa cuba yang ini ok.

Nak beli senang aje, online kat Lazada terus ke pejabat memasing. Lagipun tengah ada online revolution sale, semuanya murah belaka. Kalau suka kopi, rugi lah tak cuba kopi rasa pandan ini kan.



Love,

Kolin Zainal
 

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you