Wednesday, November 9, 2016

Happy Birthday Papa !!

assalammualaikum dan salam sejahtera

Selamat hari lahir papa !!!
Happy birthday papa !!
Sannah Helwah papa !!

Semoga diberkati, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan semoga sentiasa menjadi yang terbaik untuk kami sekeluarga. Kami dah terbiasa, setiap kali kelahiran sesiapa dalam rumah memang sambut. Siap buat surprise lagi tau. Anak-anak buatkan kad sendiri tau.

Bersempena Kedah menang pada perlawanan bola sepak Piala  Malaysia tu, memang jadi macam hadiah hari lahir buat suami yang merupakan anak jati Kedah lah.

Pulun Kedah Pulun !!!




Alhamdulillah, sambutan kecil-kecilan sahaja, sebab hari bekerja kan. Lagipun kami sekeluarga baru sahaja balik stayvacation di Pearl International Hotel. Itu kira birthday getaway untuk hubby lah kan. Semoga papa happy selalu ye !!



Kalau nak tahu siapa tukang ambil gambar keluarga kami, ini lah dia. Anak buah sebelah suami si Amy. Dia pun dah join #alifamily dah hahahahha.

Terima kasih baca entri ini.

Love,

Kolin Zainal

4 comments:

loving me..loving you