Monday, November 7, 2016

GIVEAWAY: PLAY-DOH Town Firehouse untuk dimenangi

assalammualaikum dan salam sejahtera

Siapa yang tidak suka bermain dengan  PLAY-DOH kan. Dari kecil sehingga ke peringkat dewasa pasti suka bermain bersama PLAY-DOH.  Ianya adalah satu  permainan yang sangat mesra dan tidak membahayakan.  Oleh itu, kolin nak lah pembaca blog kolin pun dapat bermain bersama-sama.  Benda yang baik harus dikongsi bersama kan !

Seperti yang kolin janjikan sebelum ini, kolin nak buat GIVEAWAY !!!
Korang semua dijemput join dan boleh lah menang PLAY-DOH untuk anak, anak saudara atau menangi lah GIVEAWAY ini untuk diri sendiri,

 #kolinPLAYDOHgiveaway 
7 November sehingga 10 November 2016

Ada sesiapa yang teringin nak menang PLAY-DOH TOWN FIREHOUSE  yang berharga RM139.90 tak?  Sama macam gambar yang ini, 
sila baca arahan lengkap di bawah gambar ok.



Sila ikut arahan di bawah untuk menang set PLAY-DOH yang dalam gambar ni tau.

1. Follow Instagram Kolin Zainal @kolinzainal

2. Kongsi gambar di atas di Facebook atau Repost di Instagram. Pastikan 'Public' dan    jangan lupa masa upload jangan lupa masukkan kedua-dua hashtag ini:
#playdoh60my dan  #kolinPLAYDOHgiveaway

3. Dalam caption korang tulis kenapa korang nak menang set PLAY-DOH Town Firehouse, macam contoh ayat di bawah ini.

Saya nak menang giveaway dari kolin PLAY-DOH Town Firehouse kerana .........

tak perlu panjang-panjang pun, janji menarik dan senang untuk difahami.

4. Tarikh tamat GIVEAWAY ini pada 10 November 2016 (Khamis) dan pengumuman pada
 11 November 2016 (Jumaat). Pemenang GIVEAWAY perlu memberi maklumbalas Nama, No. Telefon, Email dan Alamat dalam masa 24 jam setelah diumumkan menang. Jika tiada respon, pemenang lain akan dipilih. 

5.  Pemenang kepada hadiah GIVEAWAY ini perlu mengambil sendiri hadiah di alamat ini:

GO Communications
S111 & S1112, 2nd Floor Centrepoint
3 Lebuh Bandar Utama
Bandar Utama 
47800 Petaling Jaya 
Selangor Darul Ehsan 

Itu sahaja yang perlu korang semua buat untuk memenangi set PLAY-DOH ini. Senang sahaja kan. Sila share dengan kawan-kawan dan saudara-mara ok. Mana tahu kali ini tuah anda bawa pulang keriangan bermain PLAY-DOH di rumah. 

Semoga berjaya korang !!!!

Love, 

Kolin Zainal

 

 

4 comments:

  1. Shared on Facebook and repost on instagram. Really hope to win because my children love to play PlayDoh. My blog is www.yeelinda.blogspot.my and instagram handle @weelingyee. Thanks.

    ReplyDelete
  2. Saya join.
    Syarat No 1: Done
    Syarat No 2: Done (Share di FB, Link FB: https://www.facebook.com/radhia.radhi)
    Syarat No 3: Done

    ReplyDelete

loving me..loving you