Monday, August 15, 2016

Sushi King Bonanza, sepinggan RM3 sahaja !!!

assalammualaikum dan salam sejahtera

Berita baik buat semua pengemar Sushi King !!! Bonanza RM3 (termasuk GST RM3.18) bermula dari 15 - 18 Ogos 2016 di Johor, Kuala Lumpur, Penang, Kelantan, Putrajaya, Selangor dan Sabah telah bermula.


Yang penting korang semua kena ada Member Kad Sushi King 2016 dan waktu yang diberikan untuk korang menjamu selera adalah selama 45 minit. Masa ini semua hidangan yang berjalan atas belt yang berpusing tu semua RM3 sahaja. Ambil lah plate atau pinggan color apa pun, semua RM3 sahaja. 

Masa ini lah berbaloi untuk korang semua nak makan Sushi. Sebab murah sangat !!
Dari salmon, udang dan segala yang korang suka pun ada. 

 
Nampak tak betapa tinggi, kenapa korang kena posing dengan semua pinggan ni sebab ada contest. 
Boleh menang Iphone 6S 64g kalau menang tau.



Jadi cepat ke Sushi King dan nikmati sushi bonanza RM3 tu cepat-cepat ok. 
Jangan lupa join contest dan #SKBonanza, mana tau korang boleh menang hadiah menarik. 
Tak dapat hadiah utama, hadiah yang tepi-tepi pun best juga kan.
Pastikan posing banyak-banyak dan mulakan # dan @ Sushi King Malaysia.

Korang boleh dapatkan info yang lebih lanjut di laman web rasmi sushi king di www.sushi-king.com dan upload di FB atau pun IG korang. Mulakan dengan ayat My photo is extreme because....

So good luck kepada kolin dan korang semua !!!! Chaiyokkk !!!

 
Love, 

Kolin Zainal

6 comments:

  1. wehh...melampau gila kak kau makannn..hahahaha

    ReplyDelete
  2. byk btul ko mkn..ke ko pinjam piring org lain ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan 7 aje..lelain piring orang hahahha
      mana ko tahu ni hah. habis rahsia pecah

      Delete
  3. hat ni memang i tak leh telan.. sebab tak lalu makan sushi. hahahah

    ReplyDelete

loving me..loving you