Tuesday, July 26, 2016

shopping di hari Jumaat

assalammualaikum dan salam sejahtera

Shopping dan perempuan memang tidak dapat dipisahkan. Kalau pondan kolin tak tahu lah, kaki shopping jugak kut kan heheheheh. Tapi memang shopping adalah terapi kolin. Nak jadi cerita dapat RM50 pergi shopping pun jadi wei...

Kali ini bersiaran dari SACC Mall Shah Alam. Murah rezeki kawan seopis sebab belanja kolin dan kawan-kawan makan Nandos uoollss. Untung dapat kawan tak mendekut. Belanja sokmo, ye lah rezeki di kongsi bersama katanya. Selasai makan, dia pergi solat jumaat. Aku pun selingkuh pergi shopping !!

Sekali terjebak kome..masuk Elianto !!!
Nampak SALE terus terpedaya hahahhaha



Nampak tak...satu barang 10%, dua barang 20% dan tiga barang 30%
Jom tengok apa barang yang ada kat Elianto

Dari barang mekap, barang penjagaan muka, minyak wangi, segala benda kecantikan ada di jual.
Memang boleh leka kalau duduk kat sini.
Tengok dan belek gincu bibir dia pun dah boleh habis sejam.



Body mist RM19.90 tu kolin beli warna pink tu. Wangi giler !!
Tapi disebabkan barang yang ketiga dapat RM13 sahaja. Murah kan...beli wei.
Kita suka mewangi selamanya. Tapi serius cakap, body miss kat sini memang wangi dan lasting sangat.

Lepas mandi, sebelum tidur boleh lah sembur-sembur.
Bangun esok pagi, wangi aje wei..




Buy One Free One pun ada juga tau. 
Disebabkan si tudung hijau terkois dan purple tu lah aku jebak shopping kat sini
Kome tengok, gigih nak membayar tu. Shopping kan !


Inilah rimau pink yang terlepas pergi shopping di hari Jumaat.
Berbagai-bagi beli, kata terapi diri kan. Nak hilang stress katanya.


Terima kasih Reena dan Suzi, minggu depan kita shopping lagi ye..
Jangan lupa baskin robin sekali hahahahah

Love, 

Kolin Zainal

4 comments:

  1. kaya boleh la cerita nokkk..hahahaha

    ReplyDelete
  2. Elianto saya ada beli yang aloe vera punya. effect pun bagus. :D

    ReplyDelete

loving me..loving you