Thursday, July 28, 2016

Althea Pink Party di Ruang

assalammualaikum dan salam sejahtera 

Happy Birthday Althea !!!!!

Parti sambutan ini bertemakan pink, memang meriah sangat dan dekorasi memang sangat melambangkan kewanitaan. Siapa yang pernah pergi RUANG di subang jaya pasti tahu keistimewaan tempat ini. Korang yang suka produk kecantikan dan penjagaan wanita patut layari https://my.althea.kr/ dan shopping kat sana.  kalau korang nak merasa shopping oversea atau lebih tepat di KOREA ini lah dia. Parcel yang korang terima sememangnya di kirim dari KOREA. Free delivery caj tau !!!

Untuk parti PINK ini kolin nak berterima kasih kepada Huda sebab suruh kolin temankan dia. Love you huda!!! So jom kolin kongsikan gambar-gambar posing maut kat Althea Pink Party!




Memang lawa sangat dekorasi. Tahniah buat Althea. 
Selain itu makanan ala korea juga dihidangkan buat semua yang hadir. 

Siap boleh bawa balik gula-gula comel wei. Ada juga coklat dan biskut dihidangkan.
Acara birthday party yang sangat comel 




Photobooth yang comel ala kotak dari Althea pun ada !!!
Boleh lah nak posing berapa kali pun. Mereka sedia melayani.
Happening sangat apabila kami semua diberikan kejutan 150 kredit di dalam setiap akaun Althea kami. Shopping dalam masa 30 minit memang berpeluh weii..maklumlah semua barangan dalam website Althea comel belaka. Akhirnya berjaya kolin membeli hampir 6 barangan dengan kredit yang dihadiahkan oleh Althea tu. Happy sangat dapat beli perfume shampoo tu. Tunggu aje parcel dari KOREA datang wei.


Kami juga dihadiahkan dengan lucky draw apabila host Althea menyuruh kami ambil sorang satu belon dan pecahkan. Hadiah nya ada tertera di atas kertas di dalam belon. Walaupun Pink Party ini singkat dari jam 3-5 petang tapi memang kolin enjoy giler. Tengok sajalah acara kolin posing memosing wei...

Bukan selalu dapat pergi parti yang begini. PINK is one of my favourite color huhuhuhu




Terima kasih Tammy dan juga Althea sudi menerima kolin ke Pink Party.
Ramai sangat kawan baru yang kolin dapat kenal. Semoga Althea Korea lebih maju dah sukses untuk tahun-tahun yang akan datang. Korang jangan lupa shopping barangan KOREA bersama ALTHEA ok. 




#AltheaTurns1

Love,

Kolin Zainal

4 comments:

loving me..loving you