Thursday, June 23, 2016

PROMOSI BIOGREEN NEIGHBOURHOOD PROGRAM (BNP) 25 JUN NANTI !!


assalammualaikum dan salam sejahtera


Dan kali ini kolin berbesar hati ingin berkongsi Biogreen Neighbourhood Program (BNP) iaitu satu program di mana mendidik dan menyokong agar lapisan masyarakat mengamalkan gaya hidup yang lebih sihat dan pemakanan organik.


BNP yang menyokong cara pemakanan sihat ini ingin berkongsi dengan semua masyarakat tentang kebaikan mengenai makanan semulajadi dan organik ini. Macam yang kita tahu banyak sangat sumber makanan kita yang banyak menggunakan bahan kimia tau. Sebenarnya lama-lama memang bawa mudarat pada tubuh kita. Kini nak sihat dah senang dah mudah dengan adanya store Biogreen. 

Ini semua usaha Biogreen bagi merealisasikan makanan organik yang sihat ini agar dapat direalisasikan dan didapati dengan mudah pada bila-bila masa. 

Berita baik untuk anda yang ingin badan yang lebih sihat tau. Pada 25 Jun 2015, Biogreen Neighbourhood Program (BNP) bakal mengadakan kempen terbaru mereka. Siapa yang nak rasa Set Nasi Lemak Vegetarian dari Biogreen kena datang ke Biogreen@Kepong pada 25 Jun 2016 !! Datang cepat sebab 30 pelanggan pertama dapat redeem 1 Spirulina Vita 7 (30 biji). 
Tambah lagi seronok korang yang membeli melebihi RM100 ke atas dapat
 PERCUMA Biogreen Cloud Pillow berharga RM22.05.

Download CheQQme mobile app dan jangan lupa tunjuk kepada petugas Biogreen di kedai mereka. Sebab apa, korang semua boleh dapatkan keahlian membership mereka secara PERCUMA !!! Tak perlu beli apa pun. Hanya download CheQQme Mobile App sahaja ok !!! Free Membership



Inilah promosi BioGreen @Kepong untuk 25 Jun 2016 nanti:

 1. Beli satu Biogreen Organic Spirulina Vita 7 (250g), dapat percuma 30 biji Spirulina pada harga RM218.47 (RSP:RM242.74)

2. Bio-Enzymes Vinegar pada harga promosi RM41.79 (RSP: RM46.43)

3. Beli 1 minyak kelapa dapat percuma 1 Biogreen Handmade Soap berharga RM26.40. Minyak Kelapa Biogreen berharga RM64.80 (RSP: RM98.40)

4. Biogreen O'Tigres Quick Oatmilik (diskaun 30%) pada harga promosi iaitu RM44.52 (RSP: RM63.60)

5. Biogreen OxyLemon Enzymes (diskaun 30%) pada harga promosi iatiu 62.18 (RSP: RM88.83).

6. Valentime Bakery Buy one Free one




Datang beramai-ramai pada 25 Jun 2016 di Biogreen@Kepong untuk menikmati semua ini ok. 
Rugi lah kalau tak mula sekarang pemakanan sihat kan. Biogreen ada beras, susu, gula dan pelbagai lagi sumber organik tau. Tak salah pergi sahaja pada 25 Jun nanti dan dapatkan sedikit informasi mengenai Biogreen. Teringat kata Chef Wan pada event yang lalu, kalau tak mula sekarang, bila lagi kan!!

Promosi yang bakal berlangsung di Biogreen@Kepong beralamat di No. 9, Jalan Burung Tiung, Taman Bukit Maluri, Kepong, 52100 Kuala Lumpur. 
Beroperasi dari jam 10.00 pagi sehingga 7.30 malam. 

Promosi Biogreen berlangsung di seluruh negara juga tau. Pada 24 Jun 2016 di Jaya One, D'Pulze, Puchong Gateway, Melaka dan Butterworth. Manakala pada 25 Jun 2016 di Main Place, Johor Bharu dan Penang. 

 Layari laman web mereka di  www.biogreen2u.com untuk lebih informasi dan promosi. Kolin memang suka sangat produk Biogreen sebab semua sihat dan boleh kurang berat badan tau. Jangan lupa Biogreen@Kepong untuk dapatkan promosi mereka sementara stok masih ada tau.

Love, 

Kolin Zainal 
 



26 comments:

  1. Biogreen have a good wide spread of beneficial products to health. I love them too

    ReplyDelete
  2. first time dengar pasal BNP ni.. great sharing

    ReplyDelete
  3. wow, Thank you for the sharing! thinking to drop by tomorrow. hahaha

    ReplyDelete
  4. pernah try pink lady drink tu, mmg sgt healthy! huhu

    ReplyDelete
  5. Wow.. first ime hearing about this brand.. thanks for sharing..

    ReplyDelete
  6. I had tried their Pink Lady Oatmilk. The taste is good.

    ReplyDelete
  7. I have heard of this brand famous in supplement! It is good to take supplement :)

    ReplyDelete
  8. wow.. Bio Green getting more popular and have more products now... Must go check it out... and I like their thoughtful neighbourhood programme....

    ReplyDelete
  9. Biogreen products is good i should try it too

    ReplyDelete
  10. wow time to stock up! Like their products a lot hehe

    ReplyDelete
  11. Good initiative! We need supplements if the normal food not enough to supply necessary vits.

    ReplyDelete
  12. recently heard a lot about this brand ~ Would check out this products at the nearby shop ~

    ReplyDelete
  13. I love to use consume biogreen product. They have always provide the best organic food and ingredients for us.

    ReplyDelete
  14. What a healthy post. My parents used to consume their products.

    ReplyDelete
  15. i like their brand , sometimes buy the oat milk to tahan lapar whenever needed

    ReplyDelete
  16. Patut la Kolin ceria dan gembira sentiasa. BNP rahsianye ye.

    ReplyDelete
  17. Thanks for sharing. I heard of this promo as well.

    ReplyDelete
  18. wow nice promotion. was rushing at Jaya One the other day so missed it :( but will keep an eye on their future promotion!

    ReplyDelete
  19. Such good products and good promotions are great to share! They are really good for the body

    ReplyDelete
  20. I like Biogreen concept to encourage people organik food and eat healthy. I consume some of Biogreen products too.

    ReplyDelete
  21. biogreen, i had one of their products before.. the brans one. healthy stuff!

    ReplyDelete
  22. i love their product!!!Now still having their pink lady!!

    ReplyDelete
  23. Thanks for the infor sharing, I am thinking of getting the virgin coconut oil.

    ReplyDelete
  24. I trust Biogreen for organic products, been drinking the Pink Lady for quite some time :)

    ReplyDelete
  25. Organic products may be slightly expensive but the benefits is good for the long term. Not bad lah brand ni. Pernah try before. Quite good the taste too

    ReplyDelete

loving me..loving you