Sunday, June 5, 2016

Pengalaman manis buat 2016, thk u bos !!

Assalammualaikum & salam sejahtera

Kolin dapat naik kapal terbang kecik untuk aktiviti pembenihan hujan yeayy!!!
Terima kasih bos hahahhah
Ye lah aku ni seketari aje kan, tapi dapat juga peluang untuk turut serta naik kapal terbang kecik tu tau. Kalau yang besar dah biasa kan. Ini memang boleh naik seramai 4 orang sahaja.
Pengalaman manis kolin pada 2016.

Memula sampai memang duk posing saja lah kat sini.


Nampak tak poyo sangat hahaha. Siap upload FB suruh orang panggil Captain Azlin lagi.
Bila lagi kan nak posing kan. inilah dia masanya.

Kolin kat AFJETS ni. Salah satu syarikat yang mengendalikan private jet. Kalau korang nak sewa helikopter atau pesawat ala-ala retis tu. Boleh lah ke sini. Mana tau..nak buat macam retis tu.
Pergi akad nikah naik helly !!




Nampak tak aku posing berbagai-bagai. Tapi kalau ikutkan nak tepek gambar lagi banyak.
Teruja sangat tau.



Inilah kapal terbang kecik yang bakal kolin naik tu.


dah naik, kolin kene pakai seat belt dan pakai yang headfone tu.
Nak dengar dan bercakap melalui headfone tu lah.
Terasa macam pilot weii..hatta duk belakang.


Inilah pemandangan kolin, tak tahu nak gambarkan macam mana.
Berbeza dengan pesawat komersil yang kita naik tu kan.
Ini memang nampak semua apa yang ada di permukaan muka bumi.

Terima kasih bos sebab kolin peluang ini. Dan AFJETS...terima kasih untuk pengalaman ini.

Nak tengok seronok ke tidak klik link ini ok.

kolin naik kapal terbang kecik

pemandangan kolin semasa atas kapal


Seronok sangat-sangat !!!!!

Love,

Kolin Zainal

1 comment:

  1. Dulu pernah naik 2x dengan rakan selebriti. Itupun sebab menang contest dan lagi satu sebab dia mintak Bro promote.

    Now dia dah jadi pilot AirAsia.

    ReplyDelete

loving me..loving you