Friday, June 24, 2016

Iftar bersama Blogger di 7Eleven

assalammualaikum dan salam sejahtera

Selagi dalam bulan puasa memang ada saja undangan berbuka puasa kan. Kali ini kolin bersiaran bersama 7Eleven Malaysia di No. 32 Jalan Sultan Ismail Kuala Lumpur. 

Majlis iftar yang cukup ringkas, kami di hidangkan dengan semua hidangan Fresh 2 Go dari 7Eleven. Macam yang pernah kolin share dulu ada Spaghetti, Nasi Goreng Kampung, Nasi Goreng America, Sandwich, Kek dan pelbagai lagi. Pendek cerita kalau korang tak tau nak berbuka kat mana, boleh aje berbuka di 7Eleven. Dari air panas sehingga ke air sejuk ada tau.
Makanan pun boleh dipanaskan di dalam microwave. Simple !!

Terima kasih 7Eleven sudi menerima kedatangan kolin sekeluarga. 




Macam yang kolin mention, berbuka dengan pilihan yang paling simple.
Asalkan kenyang dan semua yang datang dapat beramah mesra.
Jom kolin share seleksi makanan yang ada untuk bagi idea kat korang kalau nak makan apa kat 7Eleven ni.





tapi sebenarnya event kali ni lebih daripada nak berbuka bersama blogger. Tapi 7Eleven nak memperkenalkan kad yang boleh digunakan apabila korang datang membeli kat sini.


Sekarang korang boleh apply kad ini for free dan swipe di mana-mana. Nampak sahaja logo BCard boleh swipe dan redeem voucher atau cash tau. So sekarang berbelanja di 7Eleven tambah berbaloi lah kan.
Swipe, Collect dan Redeem.

Kolin dah dapatkan kad kolin sendiri weii..


 Ini lah antara tempat yang boleh korang swipe, collect dan redeem


Nampak tak?! best kan...
selain promosi kad dari 7Eleven ini, anda juga boleh menang tiket ke Taman Burung
Ikuti langkah seperti di gambar ya


Senang sahaja kan nak dpat tiket free. Buat cepat-cepat ok sebab hanya 100 tiket percuma sahaja bakal diberikan kepada yang mengikuti syarat di atas tu.  Simple aje kan !! Dengan RM10
kita boleh redeem tiket ke Taman Burung nanti.

Kolin sekeluarga happy sangat dapat berbuka puasa bersama rakan blogger yang lain.
Harap kita berjumpa di lain majlis lagi ye. Jangan lupa register untuk kad di 7Eleven ya.


 Inilah Alisa Maisara yang pandai posing sekarang kalau ikut mommy pergi event.
Semoga jadi blogger sambung alialisakreatif ya Alisa heheheh

Terima kasih semua !!!!
Semoga jumpa lagi..Terima kasih Irma sudi menjemput kolin ya.



Love,

Kolin Zainal

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you