Wednesday, May 25, 2016

Makan Stimbot di Luton Van, Dataran JB

assalammualaikum dan salam sejahtera

Sebelum mula cerita kolin nak share beg biru dari Zalora ini.
Shomeellll kan..Brand apa dah lupa. Tapi beli sebab cute benor. Boleh jadi clutch or sling bag. 


Bagi yang nak mencari tempat makan, sambil melepak, ada riadah sikit, nak usha jodoh atau sebagainya kolin cadangkan korang pergi Dataran Bandaraya Johor Bharu. Kat situ boleh makan dan beriadah ok.

Order tauhu bakar dan stimbot ok. Harganya selalu ada tertera di setiap food truck tu. Sepanjang jalan di Luton Van ini banyak food truck yang penting korang tengok lah yang mana menambat hati. 





Kolin nak tangkap gambar makanan yang telah kolin order. Tapi malangnya lampu tak terang. Tak boleh nak share dengan korang gambar tauhu bakar yang sedap tu. Ada juga keow teow goreng kerang tau. Try lah ke sini kalau singgah atau melancong ke Johor Bharu. Selain itu, ada juga aktiviti.

Boleh main roller blade, skate board, big bubble dan pelbagai lagi lah. Memang macam dah happening pun kat Dataran JB ini. Hanya buskers aje yang kolin tak nampak. Kalau kat KL memang
dah ada buskers dah tempat happening macam ini.




Nak melepak dengan kawan-kawan memang tempat ni best sangat.
Hope kolin dapat datang balik kat sini dengan family hujung tahun ini.
Mana tahu ada rezeki bole 'halo, halo' Universal Studio sekali lagi kan hehehh

Love,

Kolin Zainal


No comments:

Post a Comment

loving me..loving you