Saturday, May 14, 2016

Bila ada orang baca blog cabuk kita ~ bercuti Di Shangri-La Penang

assalammualaikum dan salam sejahtera

Terus terang kolin happy sejak kebelakangan ini sebab viewers dan pengunjung blog kolin hari-hari trafik makin menaik. Terfikir juga tak ada pun orang banyak komen. Selalu ingat ada stalker kut
Tapi bila tengok banyak juga landed dari Google berbanding dari IP Address yang memang kita dah kenal.

Tapi pada satu hari kolin dapat mesej dari orang yang kolin tak kenal. 
Happy nya...bila dia mengaku dia baca blog dan review kolin bercuti di Shangri-La Penang.
Dia cakap melalui blog kolin dia tahu apa yang ada kat sana. Dan memang adik tu 
puji semua facilities yang ada di resort itu. 

Macam kolin cakap, Shangri-La Penang memang best gila. 
Ada masa, ada tenaga sila lah bercuti di sana, sure tak menyesal. 
Tempat yang lawa, makan sedap, mendamaikan perasaan setiap kali teringat kembali.
Harap kolin dapat ke sana lagi masa hadapan. 



Banyak lagi sebenarnya, tapi kalau nak snap shot semua memang panjang cerita tau.
Nak pendek kan cerita, kolin memang rindu nak bercuti kat Shangri-La Penang tu
Nanti ada rezeki memang nak pergi lagi. Percutian dalam negara yang memang berbaloi. 

Dia sendiri cakap tak pernah bercuti di resort yang sangat international.
Best sangat, para pekerja pun memang level A tambah tau. 
So akhirnnya kolin mintak dia doakan kolin dapat pergi lagi hahahah
Seronok apabila kita pergi review sesuatu tempat itu dan akhirnya tempat 
itu orang lain pergi sama macam kita review.  Terima kasih Shangri-La Penang for your hospitality.

Bersyukur juga ada blogpost kolin yang membantu atau jadi panduan kepada orang lain.
So kepada korang yang selalu baca blog cabuk ini, kolin nak ucapkan terima kasih banyak-banyak.
 

Yang suka membebel tak tentu arah,

Blogger Cabuk

2 comments:

  1. Saya pun xpernah try hotel international ni..moga saya ada rezeki utm try..dulu selalu gak bercuti di penang tp xpenah try hotel ni..kot2 ada rejeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti cuba ya shangri la penang hotel. best..sure tak menyesal

      Delete

loving me..loving you