Wednesday, April 6, 2016

Tudung Sayang Suami byRaisaKhadija

assalammualaikum dan salam sejahtera

Kecoh baru-baru ini  pasal satu jenama tudung ini kan. Kali ini memang kisah tudung lagi.
Kali ini nak meletop pun takpe lah eh.

Tapi celoteh kali ini kolin nak share satu tudung yang patuh syariah dan gerenti laki korang izin beli.
Lawa, instant, kacak lagi bergaya. Harga pun berpatutan dalam RM30-50 sahaja. 
Iaitu tudung byRaisaKhadija


Kenapa kolin cakap patuh syariah dan kenapa kolin kata laki izin beli. Sebab kolin minta hubby duit nak beli tudung yang ini dia bagi hahahahha

Malas nak cerita panjang, tudung ini memang labuh dan cukup kain. 
Kain pun sifon lembut, bubble sifon senang nak digayakan. 
Cerita panjang tak guna kan..jom review gambar ini. Mana Mama moden yang selalu mencari gaya
moden tapi look modesty boleh lah cuba. Beli satu dahulu, lepas tu review sendiri ok.
Ini instant dua muka atau double loop, tak perlu lilit pun. Cepat dan ringkas.


Labuh tak? Nampak soft tak? Nampak mahal kan...sebab material dia sama aje dengan material tudung-tudung jenama terkemuka tu jual. Nak tengok lebih banyak corak dan warna polos boleh lah follow FB mereka www.facebook.com/byraisakhadija atau pun IG www.instagram.com/byraisakhadija

Nak lebih mudah SMS atau Whatsapp di no ini 012-3748917
So kenapa yang miliki yang sama kualiti pada harga yang mahal kan. 
Jom tengok gambar satu lagi, pasti uollss jatuh cinta


Apa pendapat korang semua? wajib beli kan.
Jom tengok apa aje warna yang ada ByRaisaKhadija ini



Cantik-cantik, lawa-lawa, sopan, serangan sweet sweet melanda purse kolin di kala ini.
ByRaisaKhadija telah memberi satu lagi cabang untuk yang berhijab untuk berfesyen dan tampil
menarik samada di pejabat atau di mana sahaja.

Cuba sekali ByRaisaKhadija dan lepas itu beritahu kolin ok.
Sure tak menyesal. Harga murah, berpatutan dan lebih penting hashtag mereka
#tudungsayangsuami deep sangat kan. Jangan lupa cuba ok.

Love,

Kolin Zainal

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you